Informatie rommelmarkt

Vintage Kleding en Buiten-Leven artikelen op Rommelmarkt Nieuw-Wehl

NIEUW-WEHL – Tijdens de jaarlijkse rommelmarkt van Nieuw-Wehl op zondag 27 mei 2018 zullen dit jaar ook speciaal uitgezochte vintage kleding en buiten-leven artikelen worden verkocht. De opbrengsten van de grote rommelmarkt worden gebruikt voor nieuwe uniformen en instrumenten voor de groeiende lokale schutterij.

Vrijwilligers

In Nieuw-Wehl zijn ruim 200 vrijwilligers druk in de weer om de jaarlijkse Grote Rommelmarkt van Nieuw-Wehl voor te bereiden. Dit jaar wordt de rommelmarkt georganiseerd op zondag 27 mei van 10.00 tot 15.00 uur op het plein achter dorpscentrum De Horst in Nieuw-Wehl (Nieuwe Kerkweg 32). Het hele jaar door zijn er al spullen ingezameld in de loods, die Schutterij de Eendracht speciaal heeft gebouwd om nog meer spullen in te kunnen zamelen. De opbrengsten zullen geinvesteerd worden in de groeiende schutterij en drumfanfare, die het geld goed kan gebruiken voor nieuwe uniformen en instrumenten.

 Vintage kleding en buiten-leven

Dit jaar is er een speciale vintage sales met specifieke vintage items, zoals spijkerjassen, momjeans, maar ook biker jackets en overhemden in diverse prints. Daarnaast zal er een verkoop zijn van uitgezochte buiten-leven artikelen. Het gaat hier om alle artikelen die te maken hebben met tuinieren, tuindecoratie, werkkleding, buitenactiviteiten, etc.

 

 Diverse activiteiten

De Nieuw-Wehlse Rommelmarkt, die in de regio grote bekendheid geniet, heeft ruim 70 kramen verspreid over ruim 4.000m². 200 vrijwilligers zijn ieder jaar actief tijdens dit evenement, dat meer is dan een rommelmarkt alleen. Naast liefhebbers van rommelmarkten trekt dit evenement jaarlijks vele dagjesmensen uit de gehele regio. De rommelmarkt is zowel bij goed weer als bij slecht weer zeer de moeite waard om te bezoeken. De rommelmarkt omvat een uitgebreid assortiment aan 2e hands artikelen. Van rommel is al lang niet meer te spreken. Een bijzonder kenmerk van de Nieuw-Wehlse rommelmarkt is dat alle artikelen op een overzichtelijke en goed gesorteerde wijze zijn uitgestald in verschillende kramen. Op het gezellige terras kan men genieten van een hapje (onder andere vers gebakken oliebollen, friet, broodjes beenham, etc.) en een drankje en meespelen met het “Rad van Avontuur”. Hier zijn prachtige prijzen te winnen die door de regionale ondernemers beschikbaar zijn gesteld, waaronder een lcd-televisie, een fiets en een tablet. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Het Nieuw-Wehlse jeugdwerk heeft verschillende activiteiten georganiseerd.

Graag heten we u op zondag 27 mei om 10.00 uur welkom in Nieuw-Wehl. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.schutterij-de-eendracht.nl.