Schuttersfeest 2022

Programma schuttersfeest 2022

 

Beste geรผniformeerde leden! Jullie hebben het misschien al gezien op Facebook; we zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor het Schuttersfeest van 1, 2 en 3 juli! (Nog een klein
maandje!). Volgende week ontvangen jullie allemaal het nieuwe Schuttersboekje op de
deurmat! Maar om alvast wat informatie te geven hebben we het gehele schuttersprogramma op
รฉรฉn pagina kunnen kijgen! Net zo makkelijk toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korte toelichting

 

-Test 1, 2... Zendamateurs en piratenliefhebbers opgelet: Voor het eerst in de geschiedenis gaat er een heus ๐—”๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ต๐—น๐˜€ ๐—ฃ๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ plaatsvinden in de feesttent in Nieuw-Wehl. Als aftrap voor het Schuttersfeest zullen de drie lokale piratenzenders; Station Mooi gelopen, Bulk FM, en de PCD de schutterstent omtoveren tot een heus platenbarrak. We zorgen voor voldoende prik op de band en slingeren de ene na de andere hit de tent in middels enkel zwarte pannenkoeken. ๐Ÿ“ก Kom gezellig luisteren, drink een paar groene knuppels en geniet van de hits. We willen de tent vol hebben, dus zegt het voort via een regeltje RDS in al je groepsapps! 

Niet leden zijn ook van harte welkom en kunnen een ticket bestellen voor โ‚ฌ7,50 (excl. servicekosten).

 

 -Zaterdagochtend gรฉรฉn processie meer, maar wel rondgang door dorp, een eigen schuttersviering in de feesttent. Daarna de brunch. 

De Eendrachtspelen zijn weer terug op het ๐—”๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ต๐—น๐˜€ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜! Vanaf 13.00 uur (direct na de schuttersviering en gratis Brunch) is er voor boogbuurten, vriendengroepen en iedereen die het leuk vindt om deel te nemen aan een sportieve middag genoeg te doen rondom de feesttent en terras!
Welke groep gaat er dit jaar met de bokaal vandoor? Aanmelden kan door een appje te sturen naar Michelle Wanders - Jansen: 06-11118868 of te mailen. (zie voor mailadres flyer) 
Deze spelen worden georganiseerd door een grote groep jonge vrijwilligers en bevatten verschillende spellen en onderdelen. Leuk voor jong รฉn oud. De gehele middag zal er uiteraard ook sfeermuziek klinken in- en om de feesttent en terras. Ja... Er mag ook bier gedronken worden!

 

-Op zaterdagavond 2 juli is het weer feest in de sfeervolste tent van Nieuw-Wehl... Na het grote succes van het (uitverkochte) Achterwehls Oktoberfest gaan we de tent weer vullen tijdens het ๐—”๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ต๐—น๐˜€ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜! We zijn blij dat we de bekendste band van de regio weer hebben kunnen vastleggen en hopen samen met jou er een knalfeest van te mogen maken. ๐ŸŽ‰

Deze avond gaat het dak van de tent er namelijk af met TOP band Cabrio!!! Cabrio is een energieke band die iedereen kan vermaken van jong tot oud! Variรซrend van dansmuziek tot de echte kermiskrakers die de hele tent in beweging brengt. Cabrio bruist; er gebeurt namelijk veel op het podium; Een serenade voor het koningspaar, of een ruige rockshow met pruiken en wapperende haren. Niet voor niets dat Cabrio weer terug gevraagd is op ons Schuttersfeest!

Niet leden zijn ook van harte welkom en kunnen een ticket bestellen voor โ‚ฌ10,00 (excl. servicekosten).

 

-Zondagochtend wederom rondgang door dorp met aubade bij Elver. Freeline_en_Elmo.jpg's Middags alle wedstrijden rondom de tent. Gezellig!

Het รฉchte schuttersgevoel? Dat krijg je op zondagmiddag in en om de feesttent! Wie worden de nieuwe koningsparen? Vanaf 12.00 uur barst de strijd los om het koningsschieten, ringrijden voor het ruiterkoningschap, damesschieten, jeugdkoning(in)schieten รฉn de kinderspelen voor de basisschooljeugd.
Van 14.00 tot 22.00 uur hebben we een mooi muzikaal programma in de tent waarbij er voldoende mogelijkheid wordt geboden om te dansen, bij te praten, maar ook om te hossen en schik te hebben! Om 14.00 start de band FREELINE met lekkere dansmuziek. Eind van de middag worden..... de nieuwe koningsparen bekendgemaakt, waarna er op los gedanst zal worden! Om de avond met nรณg meer energie te eindigen neemt vanaf 18.00 uur niemand minder dan DJ Elmo het stokje over en zal tot 22.00 uur jong en oud verrassen en vermaken!

-Tickets voor de vrijdag en zaterdag ontvangen jullie volgende week in de mailbox. Ook wordt de
contributie deze week afgeschreven.

Vragen? Je weet ons te vinden! Wij hebben er zin in!๐Ÿบ