𝑨𝒄𝒉𝒕𝒆𝒓𝒘𝒆𝒉𝒍𝒔 𝑲𝒂𝒎𝒑𝒊𝒐𝒆𝒏𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑 𝑩𝒊𝒆𝒓𝒑𝒖𝒍𝒔𝒄𝒉𝒖𝒊𝒗𝒆𝒏

 Hallo liebe Freunden! Op de zondagmiddag na het Achterwehls Oktoberfest gaan we na het grote succes van vorig jaar wederom het 𝑨𝒄𝒉𝒕𝒆𝒓𝒘𝒆𝒉𝒍𝒔 𝑲𝒂𝒎𝒑𝒊𝒐𝒆𝒏𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑 𝑩𝒊𝒆𝒓𝒑𝒖𝒍𝒔𝒄𝒉𝒖𝒊𝒗𝒆𝒏 organiseren... Wat? 🥸🍻

𝑾𝒂𝒕 𝒊𝒔 𝒃𝒊𝒆𝒓𝒑𝒖𝒍𝒔𝒄𝒉𝒖𝒊𝒗𝒆𝒏? 🍺💨💨💨
In de tent staat een lange baan van zo'n 30 meter. In teams van 3 personen ga je in vier rondes bierpullen zo ver mogelijk over deze baan schuiven. Hoe dichter bij het einde, hoe meer punten. Schuif je te ver? Dan klettert je pul van de baan af, op de grond... Bierenbeul! Welk team sprokkelt -onder het genot van een drankje- de meeste meters bij elkaar? Een gezellige, sportieve middag. Ideaal na een avond goed feesten! 

𝑨𝒅𝒐𝒑𝒕𝒆𝒆𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒂𝒂𝒏𝒗𝒂𝒌 𝒆𝒏 𝒌𝒓𝒊𝒋𝒈 𝒍𝒊𝒕𝒆𝒓𝒔 𝒃𝒊𝒆𝒓! 🍻

Vind je het leuk om de teams flink aan te moedigen? Adopteer dan (als bedrijf of als particulier) een deel van de 30 meter lange baan. Stopt een pul bier namelijk in jouw vak? Dan gaat die verse halve liter Grolsch direct naar JOUW TAFEL! Benieuwd naar de kosten en aanmelden? App Dennis Huurenkamp via: 06-34602825. Leuk voor vriendengroepen of zakenrelaties!
𝑴𝒆𝒆𝒓 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒆, 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒈𝒆𝒍𝒔 𝒆𝒏 𝒂𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏: 📋🖊
Meld je team aan, en lees precies hoe de middag in zijn werk gaat en wat de wedstrijden precies inhouden via:
ℎ𝑡𝑡𝑝://𝑏𝑖𝑒𝑟𝑝𝑢𝑙.𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑟𝑤𝑒ℎ𝑙.𝑛𝑙

Bekijk het reglement van de organisatie (Crescendo Ooy)


𝑲𝒐𝒎 𝒌𝒊𝒋𝒌𝒆𝒏! 🥨🌭🍷
En natuurlijk is het gewoon een dondersgezellige middag om te komen kijken. Drink een lekker pulletje bier, groot glas wijn, eet lekkere Duitse versnaperingen en geniet van de sfeervolle muziek en feesttent! De entree is gratis!
==========================
★ 𝗧𝗶𝗷𝗱 𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺 ★
Datum: 1 oktober 2023
Tent open: 13:00 uur - 19:00 uur
Wedstrijden: 14:00 uur - 18:00 uur
Ingang via: BOERENBONDPLEIN - NIEUW-WEHL
★ 𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀 ★
Entree in de feesttent: 𝑮𝒓𝒂𝒕𝒊𝒔
Deelname aan de wedstrijden (per team van 3): €15,-