Retro, lekkernijen en buitenkansjes in Nieuw-Wehl

NIEUW-WEHL – Rommelmarkten zijn populairder dan ooit, dat bleek wel uit de recordopbrengst van de Nieuw-Wehlse rommelmarkt afgelopen jaar. Dit jaar pakt Schutterij De Eendracht nog groter uit. Op zondag 26 mei 2024 komen tijdens de Grote Rommelmarkt van Nieuw-Wehl verschillende retro kledingstukken, heerlijke lekkernijen en een scala aan tweede hands buitenkansjes samen op het 4.000 m2 grote evenemententerrein.

Talrijke vrijwilligers

Meer dan 200 vrijwilligers in Nieuw-Wehl zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Grote Rommelmarkt. Dit jaar vindt de rommelmarkt plaats op zondag 26 mei van 10.00 tot 15.00 uur op de locatie Nieuwe Kerkweg 32 in Nieuw-Wehl. Gedurende het hele jaar zijn er spullen ingezameld in een opslagloods die speciaal is gebouwd door Schutterij de Eendracht voor dit doel. De opbrengsten zullen geïnvesteerd worden in de lokale drumfanfare, die het geld goed kan gebruiken voor nieuwe uniformen en instrumenten.

Retro kleding en Buiten-leven

Wegens het grote succes van voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een speciale verkoop van retro kleding met unieke vintage items, variërend van spijkerjassen en mom jeans tot biker jackets en overhemden in diverse prints. Daarnaast zal er een assortiment zijn van zorgvuldig geselecteerde Buiten-leven artikelen, zoals tuingereedschap, decoratieve items voor in de tuin, werkkleding en buitenactiviteiten.

Diversiteit aan activiteiten

De Nieuw-Wehlse Rommelmarkt beschikt over ruim 70 kramen verspreid over meer dan 4.000 m². Naast liefhebbers van rommelmarkten trekt dit evenement jaarlijks vele dagjesmensen uit de hele regio. De rommelmarkt is zowel bij mooi als bij minder mooi weer een bezoek waard. De markt biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen. Van rommel is allang geen sprake meer. Een opvallend kenmerk van de Nieuw-Wehlse rommelmarkt is de overzichtelijke en goed gesorteerde presentatie van de artikelen in de verschillende kramen. Op het gezellige terras kunnen bezoekers genieten van diverse lekkernijen, waaronder versgebakken oliebollen, friet, broodjes beenham, en meer. Verder is er het "Rad van Avontuur" waar prachtige prijzen te winnen zijn die beschikbaar zijn gesteld door regionale ondernemers, waaronder een TV, een fiets en een tablet. Ook voor kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd door het jeugdwerk van Nieuw-Wehl.

We verwelkomen u graag op zondag 26 mei 2024 om 10.00 uur in Nieuw-Wehl.